Hemelvaart

Programma Donderdag 9 mei

Start
06:00- 06:30 uur

Locatie
..

Hemelvaart РDauwtrappen 

Hemelvaartsdag, een belangrijke christelijke herdenking, markeert de opstijging van Jezus Christus naar zijn Vader in de hemel, negenendertig dagen na zijn wederopstanding uit de dood. Deze viering maakt deel uit van de paascyclus en wordt beschouwd als de veertigste dag van Pasen.

Op Hemelvaartsdag nodigen wij u traditiegetrouw uit voor dauwtrappen, georganiseerd door Stichting Moerkapels Oranje. We hebben een prachtige wandelroute uitgestippeld in de vroege ochtend, waarin u kunt genieten van de schitterende omgeving rondom Moerkapelle. Daarnaast bieden we een kortere route aan, die om 06.00 uur van start gaat.

Wilt u deelnemen? Er zijn geen deelnamekosten, maar we stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt via onze website www.moerkapelsoranje.nl. Natuurlijk bent u ook zonder aanmelding van harte welkom.

Na de wandeling zorgen wij voor een heerlijk ontbijt. Voor de kinderen hebben we een speciale verrassing: zij kunnen zich aanmelden en krijgen een knapzak voor onderweg, samen met een leuke quiz om hun avontuur nog leuker te maken.