Avond4Daagse

Programma

….

Aanmelden

Avond4Daagse Moerkapelle | 24-28 Juni 2024

Ontdek Moerkapelle zoals nooit tevoren tijdens de spannende Avond4daagse van 24 tot en met 28 juni! Dit gloednieuwe evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor de hele gemeenschap, ongeacht de leeftijd.

De Avond4daagse biedt een unieke gelegenheid om de prachtige omgeving van Moerkapelle te verkennen terwijl je deelneemt aan leuke en gezonde activiteiten. Of je nu jong of oud bent, iedereen is welkom om mee te doen. Het is de perfecte gelegenheid om met vrienden, familie of buren deel te nemen aan een gezamenlijk avontuur.

Elke avond tijdens de Avond4daagse kun je genieten van sfeervolle wandelroutes en inspirerende omgevingen, waardoor je Moerkapelle vanuit een nieuw perspectief zult ervaren. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit om samen met anderen van te genieten, dit evenement heeft voor iedereen iets te bieden.

De Avond4daagse is een geweldige gelegenheid om samen te komen, de gemeenschap te versterken en Moerkapelle te vieren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou een onvergetelijke week te beleven. Houd deze datums vrij in je agenda en bereid je voor op een geweldige tijd in Moerkapelle!