Avond4Daagse

Programma

Maandag 24-06 | 6.2 km
Warming-up 18:00 uur –
Keijzerschool | Vivianne
Start 18:15 uur

Dinsdag 25-06 | 3.2 km
Warming-up 18:00 uur –
Power by Alicia
Start 18:15 uur 

Donderdag 27-06 | 5.2 km
Warming-up 18:00 uur –
Soundfit | Charlotte 
Start 18:15 uur 

Vrijdag 28-06 | 3.0 km
Warming-up 18:00 uur –
Soundfit | Harmen
Start 18:15 uur
Verzamelen intocht (kerkplein) 19:00 uur
Onthaal 19:15 uur –
Wethouder Wybe Zijlstra

Locatie

Start & Finish | Alle avonden
Dorpshuis Op Moer
Raadhuisstraat 40
2751 AW Moerkapelle

Verzamelplaats intocht | 28-06
Plein naast Parkeerplaats “Plus”
Kerkplein 1
2751 CD Moerkapelle

Routes

Avond4Daagse Moerkapelle | 24-28 Juni 2024

Ontdek Moerkapelle als nooit tevoren tijdens de Avond4daagse van 24 tot en met 28 juni! Dit gloednieuwe evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor de hele gemeenschap, ongeacht je leeftijd.

De Avond4daagse biedt je een gelegenheid om de prachtige omgeving van Moerkapelle te verkennen terwijl je deelneemt aan een leuke en gezonde activiteit. Of je nu jong of oud bent, iedereen is welkom om mee te doen. Het is de perfecte gelegenheid om met vrienden, familie of buren deel te nemen aan een gezamenlijk avontuur.

Elke avond, tijdens de Avond4daagse, kun je genieten van leuke afwisselende wandelroutes met vertier onderweg. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit om samen met anderen te doen, dit evenement heeft voor iedereen iets te bieden.

De avond4daagse is samenhorigheid ten top! Elke avond starten wij met een gezamenlijke warming-up verzorgd door onze lokale sporthelden. Onderweg verzorgen lokale ondernemers een versnapering en zullen de scholen hun leerlingen belonen voor hun prestatie. Na elke wandeling een gezellig onthaal en als klap op de vuurpijl een feestelijke binnenkomst op vrijdagavond begeleid door Sambarulho!  

De Avond4daagse is een geweldige gelegenheid om samen te komen, de gemeenschap te versterken en Moerkapelle te vieren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou een onvergetelijke week te beleven. Houd deze datums vrij in je agenda en bereid je voor op een geweldige tijd in Moerkapelle!

We bieden voor de deelname drie opties aan;

  • Avond4daagse – Je loopt alle vier de avonden met een stempelkaart en krijgt op de laatste avond je medaille bij binnenkomst uitgereikt.
  • Kabouter2daagse – Je loopt alleen de dinsdag en vrijdagavond met een stempelkaart en krijgt op de laatste avond je medaille bij binnenkomst uitgereikt.
  • Roller1daagse – Deze avond  is speciaal voor de mensen die minder goed ter been zijn en gebruik maken van een rollator, rolstoel of ander hulpmiddel. Hierbij maak je eerst de gezelligheid van de wandeling mee en ook voor jou staan wij klaar voor een feestelijke intocht. Deze deelnemers krijgen ook een stempelkaart en medaille bij binnenkomst.

Aanmelden

PreSale
4,00

Speciaal voor de kleintjes. Stempelkaart + Medaille Je loopt op dinsdag en vrijdag!

PreSale
3,00

Speciaal voor mensen met een rolstoel of rollator Stempelkaart + Medaille Je loopt alleen op de vrijdag!

Veel gestelde vragen

Ik kan maar drie avonden lopen, is dit mogelijk?

Uiteraard is dit geen probleem! Schrijf je in voor de Avond4Daagse (4 avonden) en geef bij de opmerkingen aan welke avond je niet zult lopen. Wij zullen dan op voorhand deze dag alvast afstempelen.

Meld je hier aan!

Ik kan maar 1 avond lopen, is dit mogelijk?

Uiteraard is dit geen probleem! Schrijf je in voor de Kabouter2Daagse (2 avonden) en geef bij de opmerkingen aan welke avond je niet zult lopen. Wij zullen dan op voorhand deze dag alvast afstempelen.

Meld je hier aan!

Ik kan op vrijdag avond niet aanwezig zijn maar loop de andere avonden wel, en nu?

Uiteraard is dit geen probleem! Schrijf je gewoon in voor de Avond4Daagse of de Kabouter2Daagse en geef bij de opmerkingen aan dat je de vrijdag niet kunt lopen. Wij zullen deze dan op voorhand al afstempelen en zorgen dat er een medaille apart gehouden word.

Moet iedereen die loopt zich inschrijven?

Nee! Je schrijft je in voor een stempelkaart met een daarbij behorende medaille op de laatste avond. Loop je als begeleider mee dan is het dus niet verplicht om je in te schrijven.

Echter steun je met een inschrijving wel ook onze stichting om dit alles mogelijk te maken!

Op dinsdag 25 juni speel het NL elftal om 18:00uur. Hoe gaan jullie hier mee om?

Wij zijn hier inderdaad van op de hoogte!

Op dit moment zijn wij nog in beraad hoe we dit verder gaan invullen in ons schema. Hier zal spoedig meer informatie over bekend gemaakt worden.