Algemene voorwaarden

Algemene regels
Volg ten alle tijde de de adviezen en regels op van de organisatie. De organisatie behoud zich het recht mensen te weigeren of weg te sturen van een activiteit bij onbehoorlijk gedrag.

Fotografie
Tijdens de activiteiten loopt in opdracht van stichting Moerkapels Oranje een fotograaf rond welke herkenbaar is als fotograaf van onze organisatie. De fotograaf maakt in opdracht van stichting Moerkapels Oranje impressiefoto’s van de activiteit voor promotionele doeleinden. In overleg kan de fotograaf ook close-up foto’s maken tijdens de activiteit.

Mocht u onverhoopt een foto niet wensen die online is geplaatst. Meldt dit bij de organisatie en wij zullen indien mogelijk de foto z.s.m. verwijderen.

Betaling
Wanneer u de reservering achteraf  wenst te annuleren dan ontvangt u het inschrijfgeld retour op uw rekening minus de gemaakte transactiekosten.

Transactiekosten
iDeal: €0,35
Factuur: €2,50

Schade en verantwoordelijkheid
Stichting Moerkapels Oranje is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of letsel gedurende de activiteiten. Uiteraard zullen wij zorg dragen de mogelijkheid hiertoe zo ver mogelijk te beperken.